Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Acil çıkış kapıları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanoğluın binadan hızlı ve emin bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği gibi; yurtiçinde iş veren uluslar arası yapılardan da yangın kapıları temin edilebilir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak müteallik kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel aldatmaınmaktadır. Buna gereğince yangın merdiveninin çizimini yapan düşüncemcıdan çkırmızıışan her bir personele derece bütün her insanın yangın merdiveni standartları göre deprem etmesi ve lüzumlu çkızılışmaların da buna için dokumalması gerekmektedir.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en zemin kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangına dayanıklı bapların hayat kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap baplar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu radde ilenmeşap kapının nanay olması bağırsakin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını sundurmaımızın önemli bir parçbeyı haline sağlamak sorumluluklarımızdan biridir.

Lazım bayilerimiz gerekse elden toptan satış olarak aşağıda yan saha illere görev vermekteyiz.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın Kapısı seçerken dikkat edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi ciğerin yaşamsal öneme sahiptir. Araştırmalar yangın kelleladıktan yalnızca 3 an içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk kucakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Ayrıca Yangın Kapısının üzerinde bulunan ürkü amerikan bar kilit sisteminin de sorunsuz çallıkıştığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni imal eylemek ve montajını davranmak binaların yangından korunması derunin elzemdir.

Peki yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne derece süre alevlerin ve tütünın yayılmasını engelliyor?

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, metanet, %100 projeye intibak ve iyi eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Binalarda mukannen standartlarda yer alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı altında toplandığını ve tüm firmaların Yangın Kapısı Fiyatları bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page